Groepsaccommodatie Rotterdam: Heerlijk en comfortabel verblijven bij Rooms on Water

Groepsaccommodatie Rooms on Water is een sfeervolle, comfortabele groepsruimte in Rotterdam centrum voor ongeveer 12 personen.

Het prachtige schip is het gehele jaar als groepsaccommodatie beschikbaar in Rotterdam centrum (Wijnhaven).

Huur het schip in z’n geheel voor een gezellig familie- of vriendenweekend, of samen met collega’s evt. gecombineerd met workshops, of combineer een bedrijfsuitje of personeelsuitje in Rotterdam met overnachten aan boord.

Prijs indicatie

Ik werk met dagprijzen, maar kan u wel een indicatie geven:

Huur van de gehele ruimte (6 slaapkamers met badkamer, woonkamer, keuken, dakterras)
Weekend (vr. vanaf 16 uur t/m zo. 12 uur): +/- €1300
De prijs is incl. elektriciteit, gas, water en havengeld

U kunt gebruik maken van de keuken, en dus zelf uw eten verzorgen
Het schip is exclusief voor uw hele groep.
Excl. toeristenbelasting: 4,5%

U laat het schip bezemschoon achter.
Wij rekenen € 200 borg, contant aan boord te voldoen.

De exacte prijs is afhankelijk van het aantal slaapkamers dat u gebruikt, de (lengte van de) periode die u boekt, en de ‘extra’s’ die u er mogelijkerwijs bijboekt.

Extra’s / Mogelijkheden

Mogelijke extra’s, door ons te verzorgen:

  • ontbijt
  • fietshuur
  • rondleiding
  • rondvaart watertaxi of spido

Wilt u een lange periode het schip huren, en het schip gebruiken als een soort appartement of vakantiehuis, neem dan s.v.p. contact op.

Wilt u het schip niet exclusief voor uw groep, en/ of bent u met een kleine groep, kijk dan op de ‘bed and breakfast in Rotterdam’ pagina.

Wat gasten over ons zeggen

Met mijn gehele schoonfamilie een weekend op de Aldebaran. Een geweldig compleet ingerichte boot. Super keuken, gezellige inrichting, schoon, niks kapot, geweldig plek middenin rotterdam. Vriendelijke eigenaren. Met de watertaxi naar hotel new york, rondtour door katendrecht met een gids ( ook super leuk), rondleiding door het havenmuseum, architectuur instituut… kortom, genoeg.

"Prachtig schip op een super locatie."5-12-2012

Wij hebben er een verlengd weekend doorgebracht. De boot licht op een toplocatie, alles is op wandelafstand. De kajuiten zijn modern gerenoveerd, keuken is handig en ruim ingericht. De zitruimte is charmant oubollig en dat zet een leuke sfeer. Gastvrouw Moniek ontvangt je vriendelijk en is makkelijk bereikbaar voor vragen.

"Ideaal voor een groepsuitstap in Rotterdam"7-1-2013

De Aldebaran is een prachtig schip! Wat hebben wij genoten! Erg sfeervol, houtkachel aan, lekker muziekje, zeer complete keuken, goede douches en bedden….. En tja, vanuit de haven (waar de Aldebaran ligt) zit je op een steenworp van alles vandaan. Midden in de drukke stad zonder dat je iets van de drukte merkt. Echt bijzonder. Wij waren met 15 personen, waardoor slechts 2 personen op 1 kamer liggen (met eigen badkamer!). Als je met meer personen op 1 kamer ligt, zal het mogelijk wat krapper zijn. Maar ja, het is en blijft een zeilschip…. dat hoort er natuurlijk een beetje bij.

"Fantastische plek in hartje Rotterdam"4-12-2012

Teambuilding, workshop met diner en overnachting, bedrijfsuitje, personeelsuitje, studentuitwisseling, schoolwerkweek, tijdelijk werken in Rotterdam (bijvoorbeeld bij Hogeschool Rotterdam, Museum Boijmans van Beuningen, Erasmus Universiteit of Erasmus MC), vrijgezellenweekend, verjaardagsfeest met overnachting, congresbezoek, concertbezoek, groepsuitje, weekendje weg, vriendenuitje, familie-uitje

© Copyright 2013 Groeps Accomodatie Rotterdam | Facebook | Colofon